آشنایی با سیستم کسب درآمد از شاپ پی اس دی...
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کارت ویزیت چاپ و تبلیغات

#کارت ویزیت مرکز چاپ و تبلیغات
#طرح کارت ویزیت چاپ و تبلیغات

کانون تبلیغاتی چیست

برای بسیاری از ما سوال پیش آمده است که کانون یا شرکت های تبلیغاتی چه وظایف و کارکردهایی دارند و تفاوت این نام ها با هم در کجاست

کارت ویزیت چاپ و تبلیغات

اگر به دنبال طراحی برای محصول ، بسته بندی یا لوگو خود باشید حتما با نام ها و پیش وند های مختلفی قبل از اسم مربوطه در اینترنت مواجه شده اید

نام هایی مانند شرکت تبلیغاتی ، کانون تبلیغاتی ، کانون آگهی ، آژانس تبلیغاتی ، آزانس خلاق و…

بسیاری از افراد تفاوت بین این نام ها را نمیدانند و معیار اصلی برای انتخاب شرکت طرف قرار داد در مرحله اول قیمت و در مراحل بعد کیفیت کارها ، سابقه و همچنین میزان همکاری با شرکت ها و کسب و کارهای مختلف است

در واقع انتخاب نام شرکت تبلیغاتی به موسس شرکت این اجازه را میدهد که بدون داشتن مدارک قابل تامل در حوزه هنر و گرافیک بتواند شرکت تبلیغاتی خود را تاسیس کند اما نام ” کانون تبلیغاتی ” به این معناست که موسس و مدیر مسئول این واحد در حوزه مرتبط تحصیل کرده باشد یا رزومه قابل قبولی در این حوزه داشته باشد.

کارکرد اصلی کانون تبلیغاتی چیست؟

شرکت(کانون) تبلیغاتی  شرکتی است که به برنامه‌ ریزی ، ساخت و مدیریت تمام ابعاد تبلیغات برای مشتریان خود می‌پردازد. شرکت‌های تبلیغاتی می‌توانند به‌شکل تخصصی در زمینه و شاخه ‌ی خاصی از تبلیغات، مانند تبلیغات تعاملی، فعالیت داشته باشند یا به‌شکلی فراگیر به ارائه‌ی خدمات بپردازند و از تمام ابزارهای تبلیغات مانند وب ‌سایت ، تبلیغات شبکه‌های اجتماعی آنلاین و… بهره ببرند

خدمات اولیه که کانون های تبلیغاتی در اختیار مشتری قرار میدهند

1. قبل از هر اقدامی افراد متخصص در کانون تبلیغاتی باید با تجزیه و تحلیل بازار مختص به آن صنف دورنمای قابل تعملی درخصوص آن صنف و نحوه تبلیغات را بیان کنند
  2. در مرحله بعد با کنار گذاشتن ایده های مختلف و تعامل با مشتری به اهداف مشخص و واحد باید رسید